Slik skal man ikke forlate leiren


Av Geir Magne Lyngvær

På søndag forrmiddag oppdaget jeg ved en tilfeldighet at robåten som var oppdratt inne i villmarksleiren låg henslengt ved naustet til Mads Helge Follestad. Det ene årfestet var knekt og restene stod igjen i båten. Her må man kjøpe nye fester.

Jeg kan ikke huske at det var noen som har bedt om å få lov til å dra ut båten. Heller, ingen som hadde bestilt leiren. Leiren er ennå ikke klargjort etter vinteren.

Fikk en litt dårlig følelse og fant ut at jeg og Ingjerd skulle ta en tur å se til leiren.

Tru hva fikk vi se????
Etter en strabias tur innover i råtten snø kom vi frem til leiren. Vi hadde registrert at det var fotfar etter 2 personer som hadde gått innover, men ikke i retur.

Det synet som møtte oss var trist. I gapahuken hadde man forlatt matbordet. Der lå det igjen matrester, spritflasker og annet boss. Bildet under taler for seg selv.

Når vi åpnet døra til den lille gammen lå alle reinskinnene strødd utover gulvet. Hvordan kan man forlate noe slikt.

Dette er tveldig trist og det gjør at vi drar på oss unødig irritiasjon og merarbeid. Vi måtte bruke flere timer på å rydde opp. Matrestene som stod i solskinnet i gapahuken hadde allerede tiltrukket seg en skare av spyfluer. For å bli kvitt dette så måtte avfalle graves ned.

Jeg håper at det er noen som sitter med meget fløy smak i munnen. Vi er interessert i å få tilbakemelding om noen har formening om hvem som har vært på Tunga i helga. Hjelp oss å ta vare på dette flotte tilbudet.

Vi har også diskutert om vi er nødt til å låse alle bygninger slik at man er avhengig av å få låne nøkler for å få tilgang til leiren. Dette syns vi er meget trist. Det er ikke slik vi ønsker at det skal være.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA